Hirdetés

Címzettet téveszthet a Skype



|

Egy hibának köszönhetően összeomlásakor a kliens eltérítheti a kommunikációt.

Hirdetés

Tegnap délután a Microsoft kezében lévő Skype hivatalosan is megerősítette azon június eleje óta szinte városi legendának számító pletykát, miszerint a csevegőkliense egy hibának köszönhetően nem a célszemélynek küldheti el az üzenete(ke)t, hanem a felhasználó kontaktlistáján szereplő egy harmadik félnek.


A szolgáltatás programozói szerint a nagyon ritka malőr a kliens összeomlásakor jelentkezhet, ám szerencsére csak a sajnálatos esemény előtt másodpercekkel elküldött üzenetek téveszthetnek célt. Természetesen a Skype gárdája már dolgozik a gikszer minél előbbi megoldásán, tájékoztatásuk szerint a szoftver hibajavítása napokon belül elérhetővé fog válni.


Az érintett változatok:
- Skype 5.8, OS X
- Skype 5.9 / 5.10, Windows
- Skype 4.0, Linux
- Skype 4.0, iOS
- Skype 2.8, Android
- Skype 1.2, Windows Phone

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.