Hirdetés

Eltűnt adatok nyomában - Recover My Files v3.98



|

Egy véletlenül letörölt állo- mány sok fejtörést okozhat, ám a megfelelő szoftver bir- tokában nem jelent gondot.

Hirdetés

Ilyen a GetData programja, a Recover My Files is, amely egyszerű kezelhetőségének és megfizethető árának köszönhetően ideális választás az otthoni felhasználóknak. Induláskor négyféle keresési opció közül választhatunk, attól függően, hogy egyszerű törlésről vagy formázott lemezről van-e szó. Mindkét lehetőségnek van egy normál, ezáltal némiképp gyorsabb, valamint egy mélyebb szintű keresési opciója. A normál keresés „csak” átfutja a rendszert - ezért kevésbé hatékony -, de a legtöbb elveszett állományt még így is megleli. A mélyebb opció cluster- (láncolat) szinten keresi és állítja vissza adatainkat, ezért a folyamat jóval hosszabb időt vesz igénybe, ám hatékonyabb találati arányt remélhetünk tőle.

Resize of recover my files.png

A módválasztás után egy meglehetősen hosszú listáról választhatjuk ki a meglelni kívánt fájlformátumokat, majd jöhet a keresés. Annak végeztével a találatokat fastruktúrában, illetve a következő fülön egymás után ömlesztve mutatja – innen választhatjuk ki a visszaállítandó állományokat.

A szoftver találati aránya, valamint visszaállító képessége meglehetősen jó, összességében tehát elégedettek voltunk vele.

 

 

Adatok:

-- Négyféle keresési mód

-- Kétféle keresési mélység

-- Széles körű kézi beállítási lehetőség

-- Ár: 69,75 USD (kb. 14 500 Ft)

 

Előny: megfizethető, otthoni felhasználásra ideális

Hátrány: kicsit lassú

Teljesítmény: 89

Szolgáltatás: 91

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.