Hirdetés

Ennyibe kerül a Windows 8



|

Két héttel a végső megjelenés előtt még mindig akadtak titkok a Windows 8 körül.

Hirdetés

A Microsoft idei legnagyobb dobása, a Windows 8, két héten belül megérkezik. Ennek ellenére még mindig vannak olyan dolgok az operációs rendszer körül, amiket a redmondiaknak sikerült titokban tartani. Az egyik ilyen a különböző változatok ára - volt.

 

A Windows licenceket nagy arányban értékesítik különböző hardvercégek közreműködésével, PC-kre és notebookokra előretelepítve. A többit dobozos szoftverként adják el, a hagyományos csatornákon keresztül. Utóbbi formában két verzió érhető majd el, a Windows 8 és a Windows 8 Pro (legyen szó frissítésről vagy teljes verzióról).

 

A Windows 8 Pro Upgrade csomag ára 69,99 amerikai dollár, míg a Windows 8 Pro Pack, amely egy kártya, kulccsal a rendszerhez, telepítő nélkül, szintén 69,99 dollárba kerül. A Windows 8 OEM változata telepítővel érkezik, a 32 és a 64 bites ára egyaránt 99,99 dollár. Hasonló formában elérhető lesz a Windows 8 Pro is, amelyért 139,99 dollárt kell fizetni.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.