Hirdetés

Érettségizzen Linuxból!



|

A kétszintű informatika érettségi vizsgá- hoz már UHU-Linux 2.0 is választható

Hirdetés

A felkészüléshez már le is tölthető az UHU-Linux egy CD-s „Érettségi” változata, olvasható az UHU-Linux csapat és a Magyar Linux Alapítvány közös közleményében:

„Kedves Diákok, kedves Tanárok!

A Magyar Linux Alapítvány és az UHU-Linux Kft. örömmel jelenti be az UHU-Linux 2.0 érettségi változatának kiadását!

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium, valamint az OKÉV (Országos Közoktatási Értékelési és Vizsgaközpont) együttműködési megállapodása alapján a 2007. május–júniusi vizsgaidőszak kétszintű informatika érettségi vizsgáihoz hivatalosan is választható az UHU-Linux 2.0 érettségi változata, melyet a Magyar Linux Alapítvány anyagi ellenszolgáltatás nélkül bocsát az OKÉV rendelkezésére.

Az UHU-Linux 2.0 érettségi változata egy CD-n szállítja az érettségihez szükséges szoftvereket (OpenOffice.org irodai programcsomag adatbázis-kezelő integrációval, MySQL és PostgreSQL adatbázis-kezelő motor, Nvu és Mozilla webszerkesztő, Pascal, Java és C fejlesztői programok, Gimp képszerkesztő stb.), mindezt az UHU-Linuxtól jól megszokott összecsiszoltsággal, egyszerű és célratörő telepítővel, könnyű használattal, a nemrégiben megjelent UHU-Linux 2.0 csomagjaira alapozva.

Az iskolák illetve az vizsgákra való felkészülő tanárok és diákok az OKÉV oldaláról tölthetik le az UHU-Linux 2.0 érettségi változatát.

Mindenkinek sikeres felkészülést kívánunk!

Magyar Linux Alapítvány
UHU-Linux Csapat”

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.