Hirdetés

ESET óvja a HelloWorld lakóit



|

A vírusvédelmi cég jóvoltából a táborlakók a biztonságos internethasználattal is megismerkedhetnek.

Hirdetés

Az idei HelloWorld tábor a kémkölykök tematikára épül, azaz a jelenlévő fiatalok napról-napra veszélyes küldetésben vesznek majd részt, elhárítva a hackerek és az idegen kémek támadásait a programozás, 3D tervezés és robotvezérlés alapú küldetéseik során. Nem veszélytelen, amire vállalkoztak, ám nem kell félniük, hiszen gépük épségéről az egyik legjobb vírusvédelmi szoftver, az ESET fog gondoskodni. Az antivírus cég szakemberei ráadásul számos meglepetéssel és ajándékkal készülnek a táborlakóknak, hogy a megfelelő védelem kialakításáról soha ne feledkezzenek el.

 

Hirdetés


A táborba ráadásul ellátogat Csizmazia-Darab István az ESET szakembere, az antivirus.blog.hu szerzője, 2014-ben az Év információbiztonsági újságírója is, segítségével a gyermekek megismerhetik a modern fenyegetéseket és támadásokat, valamint a biztonságos internethasználat kritériumait és eszközeit, hogy a tábor falain belülre egy kémprogram, adathalász és vírus se juthasson be. Az ESET felajánlásából ráadásul négy gyermek ingyen vehet részt a HelloWorld táborban, az ő oktatásukat és ellátásukat az antivírus cég állja.  

Megtetszett a program? A táborról bővebb információt a hello.pcworld.hu oldalon találsz. Ám érdemes sietned, hiszen már csak pár szabad helyünk van!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.