Hirdetés

Ez lesz az Android N verziószáma



|

Maga a Samsung árulkodott a következő Androidról.

Hirdetés

A múlt hónapban mutatta be az Android N fejlesztői előzetesét a Google, azt azonban nem árulta el, hogy milyen verziószámot kap a következő rendszer. 

Hirdetés

A Lollipop 5.0-ás, majd a Marshmallow 6.0-ás jelölését figyelembe véve nagyon valószínű, hogy az Android N a 7.0 lesz. A Samsung most bizonyítékkal is szolgált

A Samsung legújabb szoftverfejlesztői csomagja a MultiWindows funkcióhoz kapcsolódik. Az SDK-val kapcsolatban az Android N (7.0) támogatását említik. 

Mivel a Samsung a Google egyik legfontosabb partnere, ezért minden bizonnyal többet tud az Android N-ről, mint bárki más - emiatt pedig el kell hinnünk, hogy az Android N valóban a 7.0 lesz. 

Természetesen annyira nem fontos, hogy milyen verziószámot kap a következő rendszer. A legtöbben sokkal kíváncsibbak a nevére: lehet az N Nougat, Nutella és még sok más is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.