Hirdetés

Ezek az újítások várnak minket a Firefox 8-ban



|

Az új főverzióban már a Twitter is lehet alapértelmezett kereső, a fülek pedig animáltak.

Hirdetés

A Mozilla gyors ütemben halad a Firefox fejlesztésével és az újabb verziók kiadásával. A Firefox 8 bétája már elérhető, és az új főverzióban ismét találkozhatunk néhány újdonsággal. Az egyik legnagyobb, hogy ezentúl a Twitter is beállítható, mint alapértelmezett kereső. Ebben az esetben a hashtagek és a felhasználói nevek között is tudunk keresni.

 

Szintén érdekes újítás, hogy amikor a füleket mozgatjuk, átrendezzük, akkor új típusú animációra lehetünk figyelmesek. A külső programok által telepített kiegészítők alaphelyzetben már tiltva vannak. A tulajdonságok menüben beállíthatjuk, hogy az ablakok helyreállításánál csak a kiválasztottakat, kérésre töltse be a böngésző, ezzel is gyorsítva a betöltési időt.

 

Javítottak néhány stabilitási problémát, illetve számos ponton egészült ki a 8.0 fejlesztői eszközök terén is. A Firefox 8.0 bétája már letölthető, magyar nyelven, a Mozilla oldalán keresztül.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.