Hirdetés

Ezt gondolják a Windows 8-ról



|

Több mint 500 cég véleményét gyűjtötték össze a Microsoft új operációs rendszeréről.

Hirdetés

Rövid idő telt el a Windows 8 megjelenése óta, azonban már most tudni lehet, mit gondolnak róla az emberek - legalábbis azok, akik az üzleti életben használják a Microsoft új operációs rendszerét. A PC Helps, amely üzleti alkalmazások támogatásával foglalkozik, több mint 500 IT-s cégvezető véleményét gyűjtötte össze.

 

A megkérdezett vállalatok amerikaiak voltak, legalább 500 alkalmazottal, de az esetek 70 százalékában több mint 2500 dolgozóval. A válaszolók 54 százaléka gondolja azt, hogy a Windows 8 nehezebben szokható meg az új Modern UI miatt. 

 

25 százalék már eldöntötte, hogy Windows 8-ra vált - egy részük idén ősszel, de a legtöbben a jövő év közepéig várnak a frissítéssel. A válaszadó cégek 70 százaléka jelenleg Windows 7-et használ, így a frissítés ezekben az esetekben nem okoz problémát. Ami viszont a rendszer használatát illeti, a legtöbben nem tudják eldönteni, mennyire örülnek az újdonságoknak. Csupán 38 százalék mondta azt, eleget látott a Windows 8-ból, hogy véleményt alkosson. Az üzleti szektor úgy tűnik, hogy összességében visszafogottan optimistán fogadta a Windows 8-at - a világosabb képhez most arra lesz szükség, hogy az átlagfelhasználókkal is felméréseket készítsenek.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.