Hirdetés

Ezt töltsd le, ha GeForce GPU-s laptopod van



|

Befutott a hotfix jellegű GeForce 359.12 drivercsomag.

Hirdetés

Már letölthető az NVIDIA egyik legújabb gyorsjavítása: a GeForce 359.12 meghajtóprogram egy hotfix jellegű csomag laptopokhoz. 

Hirdetés

A driver egy olyan hibát igyekszik orvosolni, amelynek kapcsán a játékok általánosságban is képesek összeomlani az olyan notebookokon, amelyekben GeForce GTX 860M mobilos GPU dolgozik. 

A problémát az R359-es szériába tartozó illesztőprogramok idézték elő. Ezt javítja a mostani csomag, illetve minden funkciót tartalmaz, amit az R359.06 WHQL. 

Természetesen ez gyorsjavításként nem rendelkezik WHQL minősítéssel, így aki esetleg emiatt aggódna, de jelentkezik nála a hiba, annak a 359.00-tól korábbi verziót kell telepítenie. 

A csomag innen tölthető

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.