Hirdetés

Februárban jön a Windows Store



|

A Windows 8 bétával együtt indul útjára az ígéretes szoftverpiac.

Hirdetés

A San Francisco-ban rendezett tegnapi konferencián Antoine LeBlond, a Windows webes szolgáltatások üzletágának igazgatója további részleteket hozott nyilvánosságra a Windows Store-al kapcsolatban és persze ismét szó esett alapvető előnyeiről.

 

A Windows Store egységes felületet biztosít az alkalmazások értékesítéséhez, emellett a Microsoft biztosítja a háttéreszközöket is a szoftverek feltöltéséhez és fejlesztéséhez. A kezelőfelület maga HTML5 és JavaScript alapú, Metro stílusú alkalmazás lesz. Az üzlet nyitott lesz a világ összes fejlesztője számára, így a programozók nem csak viszonylag szűk vevőkörnyezetük, hanem a világpiac 231 területe számára kínálhatják termékeiket, akár 100 nyelven.

 

A feltöltés mellett a teszteléshez is standard keretrendszert biztosít a Windows 8 piactere, ugyanazokat a teszteket végezhetik el a fejlesztők, mint amit a Microsoft szakemberei használnak. A fejlesztői rendszerekért a cég nem számít fel költséget és lehetővé teszi alternatív eszközök használatát is.

 

Az iparági trendeknek megfelelően a bevétel 70 százaléka jut a fejlesztőknek, de a 25 000 dollárnál több bevételt hozó alkalmazások fejlesztői már 80 százalékot kapnak. A februárban induló Windows Store a Windows 8-al egy időben kel majd életre és hasonlóan Béta állapotban is fut majd egy ideig. A Béta teszt ideje alatt minden alkalmazás ingyenesen elérhető lesz.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.