Hirdetés

Fedezd fel a Himaláját a Google jetijével



|

A Verne: The Himalayas 3D-ben, egy 152 méteres jetivel segít felfedezni a Himaláját.

Hirdetés

A Google Creative Lab csapata sok érdekességgel állt már elő, és most itt a legújabb, egy Verne nevű jeti. 

Hirdetés

A Verne: The Himalayas egy olyan app, ami a Unity játékmotorját hívja segítségül, és azt a hegységrendszert segít felfedezni, ahol a világ legmagasabb hegycsúcsa is található. 

A Google Térkép már sok érdekes helyszínt mutatott be 3D-s képanyagok segítségével, és most a Himalája is sorra került. A felfedezésben egy 152 méter magas jeti, Verne segít. 

Vernét mi irányítjuk, és amint belépünk a hegységrendszerbe, kapunk egy térképet, majd el leszünk igazítva részletes útmutatásokkal és információkkal. 

Szerencsére nem kell mászni, a havas birodalomban Verne képes repülni, lecsúszni a hegyoldalakon vagy akár átsiklani egyik csúcsról a másikra. 

Természetesen mindent alaposan kidolgoztak, a grafikát, a hangokat és az interaktív elemeket is. A naplemente után pedig új világ tárul elénk. 

Az app futtatásához legalább Android 4.4-re van szükség. Az effajta alkalmazások jól mutatják, hogy a 3D-s képanyagoknak hála a világ egyre több részét lehet felfedezni a jövőben a hálószobából is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.