Hirdetés

Fekete halál a Windows 8-ban?



|

A YouTube szolgáltatására feltöltött videó szerint elsötétülhet a Windows 8-ban a kék halál.

Hirdetés

Már a Windows Vista fejlesztésekor lehetett hallani olyan híreket, melyek szerint a Microsoft a híres, illetve hírhedt kék halál lecserélésén dolgozik, amely helyére a fekete halált ültetnék. Ezen pletykák most a Windows 8 kapcsán újra felmerültek, mivel a YouTube csatornájára felkerült egy olyan videó, amelynek működés közben sikerült elcsípnie a Windows eme jelenségét.

 



Ettől függetlenül nem állíthatjuk, hogy a Windows 8-ban valóban kék halál lesz majd, mivel egyrészt a videó nem hivatalos forrásból érkezett, másrészt ha még valódi is, akkor sem biztos, hogy a fejlesztés késői szakaszában nem térnek majd vissza a platform készítői a már jól megszokott kék halálhoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.