Hirdetés

Felismeri a Pokémonokat a OneDrive



|

A frissítésnek hála a képernyőképeket a Pokémonok neveivel is ellátja a Microsoft felhője.

Hirdetés

A Pokémon GO egyik kedvelt funkciója, hogy képernyőképet lehet készíteni egy Pokémonról, de úgy, hogy a valóságból látszik hozzá a háttér. Így persze a tech világában kevésbé járatos embereket is könnyű megrémiszteni, elég csak egy mellettük álló Pokémonnal készíteni egy képernyőképet. 

Hirdetés

A Microsoft nemrég frissítette a OneDrive felhős tárhelyét, amely immáron a Pokémonokat is képes felismerni

Aki telepítette az appot az okostelefonjára, és automatikusan menti a felhőbe a fotóit, annak a képernyőképein felismeri a Pokémonokat a mobilos OneDrive, majd az adott Pokémon nevével is ellátja a fájlt. Így később nagyon könnyű rákeresni az egyes nevekre. 

A OneDrive ezen felül képes kiválasztani és albumba rendezni a legjobb minőségű képeket, ha néhány fotót ugyanazon a helyen, rövid idő alatt készítünk el. Az automatikus album funkció szintén a mobilos appokban található meg. 

Fejlődött a keresés is, a tárgy mellett hely és emoji alapján is lehet kutatni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.