Hirdetés

Felturbózza a Visual Studio fejlesztését a Microsoft



|

Jön az Update 1, ami javításokat és új lehetőségeket is tartogat.

Hirdetés

Nem csak a Mozillánál célozták meg a pörgést, mint célt, a Microsoft is erősíteni akar egyes területeken, most a fejlesztőeszközük, a Visual Studio 2012 van soron.

 

Developers, developers, developers,
ha még valaki emlékszik Steve Ballmer
jeles buzdító beszédére.

 

Változások jönnek, ezentúl a fejlesztőeszközhöz gyakrabban jelennek meg frissítések. Ezeket nem Service Pack, hanem Update elnevezéssel illeti a gyártó és nem csak javításokat, hanem új funkciókat is tartalmaznak majd. Az elsőre még idén számíthatunk, annak ellenére, hogy a VS 2012 csak néhány hónapja landolt a gyártósorokon. Ennek megfelelően az Update 1 fejlesztőknek és megszállottaknak szánt CTP változata (Community Technology Preview) még szeptember vége előtt megjelenik.

 

Az Update 1 esetében jelentős újdonságokat ütemez a Microsoft. Lesz Windows 8 alkalmazásfejlesztés és beépítik a portolás lehetőségét akár Windows XP C++ alapokra, több rendszer egyidejű telepítése nélkül. Továbbfejlesztett támogatást élvez majd az agilis programozási módszertan, bejön a fejlesztés ütemezését, ellenőrzését megkönnyítő Kanban a meglévő SCRUM metódus mellé. Integrált tesztelői funkciók is lesznek, például kiterjesztett alkalmazás-élettartam menedzsment a SharePointba, Load Testing és Code UI támogatás.

 

Az újdonságok révén a profik még jobban belelendülhetnek a fejlesztésbe, javíthatják hatékonyságukat. Az biztos, hogy az Update 1 hamar jön, de arról még nincs információ, hogy a z Update 2-re mikorra számíthatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.