Hirdetés

Felzabálja a világot és az iOS-t az Android



|

Az Android gyakorlatilag minden régióban növelte a piaci részesedését.

Hirdetés

Az Apple-nek mostanában igen sok a problémája, és ha nem lett volna elég, akkor itt egy újabb: az Android világszerte növelte a piaci részesedését. 

Hirdetés

A Kantar Worldpanel ComTech statisztikái alapján 2016 első negyedévében az Android Amerikában, Európában és Kínában is még több követőre talált, méghozzá az iOS kárára. 

Az öt legnagyobb európai piacon (Franciaország, Nagy-Britannia, Németország, Olaszország, Spanyolország) az Android piaci részesedése - tavalyhoz képest - 7,1 százalékkal 75,6 százalékra emelkedett. 

Amerikában 7,3 százalékkal 65,5 százalékra lépett előre az Android, míg Kínában 6 százalékkal 77 százalékra emelte a részesedését a robotos rendszer. 

Több mint két éve ez volt a legnagyobb erősödése az Androidnak az európai piacon - ráadásul nem csak egy-két márka felel érte, hanem számos különböző cég, régióról-régióra eltérően. 

Nagy sikernek bizonyult a Samsung Galaxy S7 és a Samsung Galaxy S6, ezért jó kérdés, hogy az iPhone SE mire lesz képes almás oldalon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.