Hirdetés

Firefox 4.0 - március 22.



|

A Mozilla ígéretei szerint kedden már mindenki a végleges Firefox 4.0-át használhatja.

Hirdetés

Rengeteg csúszás, 12 béta verzió és egy kiadásra jelölt RC változat után úgy tűnik, a Firefox 4.0 végleges változata valóban elkészül, és meg is jelenik. Sajnos erre egy keveset még mindig várnunk kell. A Mozilla ígéretei szerint ugyanis a Firefox 4.0 március 22-én válik elérhetővé, pontosan egy héttel az Internet Explorer 9 debütálása után.

 

 

 

 

Az új böngésző várhatóan az utolsó gigaprojektje lesz a Mozillának. A jövőben gyorsabban szeretnék kiadni a frissítéseket (kevesebb, de precízebb újítást), ezért gyakrabban várható verzió- és főverzió-frissítés is. A megújult külső mellett a böngésző belül is sokat változott.

 

A Firefox 4.0 frissített felhasználói felületén túl új a JavaScript engine (JägerMonkey), találunk a programban WebGL-és WebM-támogatást, bekerült a Firefox Sync, teljesen átdolgozták a Kiegészítőkezelőt, illetve a "Do Not Track" funkcióval is bővült a szolgáltatások listája. Ha a Firefox 4.0 valóban megérkezik jövő hét kedden, akkor a Mozillának sikerül még 2011. első negyedévében kiadni a böngészőt Windows, Mac OS és Linux operációs rendszerekre egyaránt.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.