Hirdetés

Fontos frissítést kapott a Windows XP



|

Sikerült megszüntetni a frissítéskezelő brutálisan lassú működését.

Hirdetés

A Windows XP terméktámogatásának áprilisi eldobása előtt több hónapnyi munkával a Microsoftnak végre sikerült megoldania az operációs rendszer egyik leglátványosabb problémáját, a foltozást a januári patch kedden tette elérhetővé a vállalat.

Hirdetés


Humoros módon a gikszer pont a frissítéskezelőben volt, ugyanis a több évnyi foltozás súlya alatt megroppant a felépítmény, a már nem szükséges patchek listájának összeállítása elképesztően nagy számítási igényűvé vált. Az akár 100 százalékos processzorhasználattal járó folyamat a gyengébb számítógépeket órákra is képes volt használhatatlan szintre belassítani. A Microsoft először még novemberben próbálta megoldani a problémát, azonban a felhasználók bánatára meglepően mélynek bizonyult a nyúl ürege.


Kapcsolódó hír, hogy a Windows XP-n Security Essentials használók jó ideig kapnak még frissítéseket a kártevőblokkolójukhoz, a szoftver nem vonul nyugdíjba az operációs rendszerükkel együtt.


(Forrás: Neowin)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.