Hirdetés

Fontos újdonságokkal jön a Chrome 53



|

Frissített kezelőfelület és masszívan jobb renderelési teljesítmény van kilátásban.

Hirdetés

Fontos és látványos frissítés lesz a Google Chrome 53, a böngésző várhatóan szeptemberben válik majd elérhetővé a stabil kiadási csatornában lévő felhasználók számára. A rögtön nyilvánvaló újdonságát a Material Design kezelőfelülete jelenti: megújult a fő kezelősávja, továbbá a Letöltések és Előzmények lapok is új köntösbe bújtak.


Hirdetés


Ami ennél fontosabb, hogy a Google programozói jelentős fejlesztéseket és optimalizációkat hajtottak végre a 2D/3D renderelésben, masszív teljesítménybeli előrelépésekről van szó. Az újításokat nem csak a Chrome számítógépes változatai, hanem az androidos kiadás is megkapja.



Az Android Police nemrég egy Apple MacBook Pro laptopon és egy Google Pixel C táblagépen is lefuttatott pár mérést, magukért beszélnek a táblázatokban látható eredmények. A hétköznapi netezés során a fejlesztésekből az alacsonyabb teljesítményű androidos eszközök profitálhatják a legtöbbet, a felhasználók látványosan gyorsabb oldalmegjelenítésre számíthatnak.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.