Hirdetés

Frissíteni kell a Flash Playert is



|

Tegnap a beharangozotthoz képest eggyel kevesebb javítócsomag érkezett a Microsofttól.

Hirdetés

Az Apple tegnap esti sajtóeseményével nagyjából párhuzamosan a Microsoft és Adobe kiadták a szokásos havi hibajavításaikat. Némi meglepetést okozva az előzetes tájékoztatástól eltérően a redmondiak 14 helyett csak 13 csomagot tettek elérhetővé, ugyanis az illetékesek némi tesztelés után inkább nem merték megkockáztatni az egyik fontos besorolású .NET-es felhasználókra való rászabadítását. Természetesen a patchet kiadják, amint nem lesz veszélyesebb a befoltozandó hibáknál; a vállalat összesen 47 sérülékenységet javított a termékeiben.

Hirdetés


A Microsoft mellett az Adobe is kiadta legújabb frissítéseit, ráadásul Windows és Mac OS X rendszereken a Flash és Shockwave tapaszai a legmagasabb szintű besorolást kapták, így a Google Chrome és Windows 8-on Internet Explorer 10-et használókon kívül (ők automatikusan kapják a patcheket) mindenkinek mihamarabb lépnie kell. Linuxon közepes fontosságú a foltozás.


Ezen felül a szoftvercég Acrobat és Reader termékei is kaptak néhány hibajavítást, és noha ezek esetében csak közepes fontosságú a besorolás, ám nem érdemes halogatni a telepítésüket. Az Adobe tegnap összesen 14 sérülékenységet szüntetett meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.