Hirdetés

Frissült az Office Web Apps



|

Az új verzió a SkyDrive-on és az Outlook.com-on keresztül használható.

Hirdetés

A Microsoft frissítette a SkyDrive-on és az Outlook.com-on keresztül elérhető Office Web Apps internetes programcsomagot. Az internetes Word, Excel, PowerPoint és OneNote egyaránt frissültek, és az Internet Explorer 10 mellett a Windows 8-cal és az iOS 6-tal lesznek kompatibilisek.

 

A frissítés elsősorban a felhasználói panaszokat célozta, amelyet közel 750 000 tesztelő tapasztalatai alapján gyűjtöttek a redmondiak. A bővült szerkesztési és formázási eszköztárak mellett újdonság az érintésre optimalizált szerkesztés tableteken.

 

A Word Web App már támogatja a megjegyzéseket, független a böngésző típusától, és már a szavakat is tudja számolni. Az Excel Web App többek között a cellaegyesítéssel és a böngészőből nyomtatással bővült, míg a PowerPoint akár telefonon és tableten is elérhető a jövőben. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.