Hirdetés

Fülkezelés terén újíthat a Chrome



|

Lekicsinyítésük helyett a böngésző hamarosan inkább halmozhatja majd a lapokat.

Hirdetés

Érdekes új funkcióra lettek figyelmesek a Chrome 20-as főverzióját tesztelők, hiszen megjelent a szoftver kísérleti beállításai közt a Stacked Tabs, avagy Halmozott lapok funkció bekapcsolásának lehetősége. Jelenleg a Google webböngészője rengeteg megnyitott fül esetén azokat arányosan lekicsinyíti, míg például a Firefox esetében görgetni lehet köztük a fülsávon.

(Nagyobb méret)


A Halmozott fülek bekapcsolása esetén a kijelző – pontosabban a Chrome ablakának – felbontásától függően az éppen aktív mellett néhány fül teljes méretű marad, míg az előttük és utánuk lévőknek ötös limitig már csak a széleik látszódnak. Amennyiben ötnél több megnyitott fül van bármelyik irányban, akkor egy lekicsinyített kiválasztása esetén a megfelelő irányba elgörög a lapok listája.

(Nagyobb méret)


Bár ezen megoldással a korábbinál jelentősen több fület lehetnek képesek megnyitva tartani a böngésző felhasználói, ám sajnos a köztük való navigációt nem könnyíti meg a funkció. A kísérletező kedvűek innen tölthetik le a Chrome aktuális bétáját, a Halmozott fülek bekapcsolása a „chrome:flags” paranccsal elővarázsolható beállítólapon lehetséges.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.