Hirdetés

Gmail Backup rev. 691



|

A Gmail offline használata mellett is szükség lehet teljes levelezésünk lementésére. Ez a program képes rá, mint ahogy a visszatöltést is támogatja.

Hirdetés

Nem kevés helyet foglal az e-mailek tárolása és ezt a közkedvelt e-mail szolgáltatást nyújtó cégek is felismerték. Ma már nem lehet a felhasználók szemét 10 megabájtos ingyenes fiókkal kiszúrni, éppen ezért a tárhelyet az olyan nagy szolgáltatók, mint a Google vagy a Microsoft, már gigabájtokban mérik. Ez igencsak kényelmes metódus, hiszen nem kell az állandóan telítődő postafiók leveleit archiválni, hogy az újonnan érkezők elférjenek, így nemcsak egy helyen használható a levelezésünk, hanem bárhol hozzájuk férhetünk, ahol van internetkapcsolat, ráadásul a levelezésünk még a gép merevlemezén sem foglal helyet – habár ez utóbbi a több terabájtos merevlemezek korában már nem okozhat problémát.

 

 


 

Viszont mi történik, ha nincs internetkapcsolat és hozzá kell férnünk a levelezésünkhöz vagy éppen az e-mail szolgáltatónál van valamilyen probléma? Akik valamilyen levelezőprogramot használnak, nem esnek pánikba, hiszen a komplett levelezés visszakereshető a szoftverükben, viszont a webes felhasználók pórul járnak.

A Gmail-felhasználók szerencséje, hogy a Gmail Backup programmal egy gmailes e-mail fiók „Összes levél” mappájában tárolt levelet szabványos, EML kiterjesztésű fájlokként archiválhatjuk gépünkre, így azok akkor is hozzáférhetők lesznek, amikor nincs kapcsolat (levelezőprogrammal vagy akár Microsoft Office-szal is megnyithatjuk a fájlokat). A program segítséget nyújt akkor is, ha a letöltött szoftver egy másik Gmail-fiókra akarjuk feltölteni (szintén az „Összes levél” mappába kerülnek), ugyanis a Restore gomb megnyomásával arra a címre tölti vissza a leveleket, ami épp be van állítva.


Adatok

  • Letöltés egyedi domainnévvel ellátott Gmail-fiókokból is
  • Választható letöltési célmappa
  • Beállítható időintervallum
  • Legújabb e-mailek letöltési opció
  • Levelek visszatöltése tetszőleges fiókba
  • Fejlesztő: Jan Švec és Filip Jurčíček
  • Ár: ingyenes
  • Web: www.gmail-backup.com


Előny: egyszerű kezelhetőség
Hátrány: nem lehet meghatározni, melyik forrásmappát töltse le, nincs ütemezés
Teljesítmény: 5
Szolgáltatás: 4
Ár/érték: 5

 

 

 

 


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.