Hirdetés

Megjelenési témák a Gmailban



|

A Gmail kezelőfelülete lehet ezután ninjás, halas, graffitis és még sokféle.

Hirdetés

Mától elérhető a Gmail THemes lapja a böngészőből kezelhető e-mail rendszer beállításaiban. Ez elsőre nem tűnik olyan nagy hírnek, de azok számára, akik a Gmail ingyenes szolgáltatását böngészőből vették igénybe, bizony sokat jelenthet. Mind több szolgáltatás elérhető ugyanis a HTML kezelőfelületen, amit nem vehetünk igénybe,, ha levelezőklienssel csatlakozunk a Gmail szerverhez. Ilyen például a csevegés, amiről nemrégiben be is számoltunk (katt ide), mert ezentúl élőhangos és élőképes beszélgetések is folytathatók közvetlenül a böngészős felületről.

 

themes_.png

 

Nagyon egyszerűen kiválaszthatjuk, hogy milyen bőrrel jelenjen meg ezután kedvenc postafiókunk. Válasszuk a Beállítások (Settings) pontot, majd azon belül a Themes (Témák) lapot és ott találjuk a jelenlegi mintegy 30 elemű kínálatot kis nézőképekkel. Válasszuk ki a hangulatunkhoz leginkább illőt is mentsük a változásokat.


Sajnos tapasztalataink szerint nem minden előfizetői fiók beállításánál tűnik fel a  Themes  lap a Settings-ben. Ez még csak nyelvtől sem függ, így jelenleg nem tudunk tippet adni a korlátozás megkerülésére. Egyes források szerint a Google folyamatosan "élesíti" a szolgáltatást, ezért akár napokba is kerülhet, mire mindenki postafiókjában megjelenik az új opció.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.