Hirdetés

Google 3D Warehouse



|

Megjelent a Google 3D Warehouse bővítmény a Photoshop CS3-hoz.

Hirdetés

Az Adobe Systems és a Google ma bejelentette a Photoshop Extended Google 3D Warehouse bővítményt, amelynek segítségével az Adobe Photoshop CS3 Extended felhasználók jobban kihasználhatják 3D tartalmak szerkesztéséhez a szoftver kompozitáló, festő és képszerkesztő eszközkészletét. A bővítmény lehetőséget ad majd a felhasználóknak, hogy a Photoshop CS3 Extendedből közvetlenül a Google 3D Warehouse ingyenes 3D tartalmát lekérdezzék, letöltsék, és ezt a Photoshop CS3 Extended új 3D eszközeivel variálják és hasznosítsák.

 

A Google 3D Warehouse egy ingyenes Google szolgáltatás, amely bárki számára lehetővé teszi 3D modellek és tartalmak keresését és letöltését egy szabványos webböngészőből és ezzel a bővítménnyel mostmár a Photoshop CS3 Extendedből is. A felhasználók a Google SketchUp szoftverből a 3D Warehouse-ba feltöltve saját modelljeiket is beküldhetik, hogy azokat a közösséggel megosszák. A modellek között van minden, ami a 3D világhoz szükséges, így például: épületek, házak, hidak, emlékművek, szobrok, autók, emberek, háziállatok, stb.

 

Letöltés után a Photoshop Extended Google 3D Warehouse bővítménye egy párbeszédablakot nyit meg, amely az interneten keresztül közvetlenül a Google 3D Warehouse-hoz csatlakozik. A felhasználók a 3D Warehouse-ban tartalmak között böngészhetnek és kereshetnek, a kiválasztottakat pedig letölthetik és elmenthetik a merevlemezükre. A letöltött modellek COLLADA formátumban kerülnek elmentésre. Az ipari szabvány 3D formátumok, köztük a COLLADA támogatásával a Photoshop CS3 Extended a 3D modelleket 3D rétegként nyitja meg. A felhasználók ezután a modellek felületein alkalmazott textúrákhoz hozzáférhetnek, a Photoshop CS3 Extended és számos szerkesztő és festő eszközének segítségével feldobhatják, illetve kétdimenziós képekbe menthetik vagy kompozitálhatják azokat.

 

A Photoshop Extended Google 3D Warehouse bővítménye ingyenesen letölthető az Adobe Labs honlapjáról (a hivatkozás a a kapcsolódó linkek között megtalálható)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.