Hirdetés

Google: erre képes a Tango



|

Három érdekes videó mutatja a technológia nyújtotta lehetőségeket.

Hirdetés

A Google Tango egy olyan érdekes koncepció, amely az évek alatt rengeteget fejlődött, a Lenovo pedig új korszakot nyitott a Phab 2 Pro készülékével. 

Hirdetés

A Tangonak hála nem csak a mozgás követhető egy 3D-s térben, hanem a helyiségek méretei és mélysége is. A Google három videót is mutatott, ami a technológia nyújtotta lehetőségeket vázolja fel. 

Az elsőben két gyerek fedezi fel a házat és egy múzeumot, majd ugyanezt teszik a Tango használatával. 

A második videóban egy anyuka tervezi át a lánya szobáját, jól szemléltetve, hogy a lakberendezésben milyen hasznos lehet egy ilyen eszköz. 

A harmadik jelenet némi kiterjesztett valóságra építő játékot mutat be, ami a Tango által begyűjtött mélységinformációk miatt lehetséges. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.