Hirdetés

Google Maps a címsorból



|

Egy trükkel beidomíthatjuk a Firefoxot, hogy villámgyorsan tudjon címet keresni a Google Mapsen.

Hirdetés

 Nyissuk meg a böngészőben a maps.google.com címet, kattintsunk a jobb egérgombbal az oldal keresőmezőjében, és válasszuk ki a Kulcsszó hozzáadása kereséshez funkciót. A Név mezőbe írjuk be, hogy Google Maps, a Kulcsszóhoz pedig, hogy map, majd kattintsunk az OK gombra.

 

 

top_googlemap.png
 

 

Ezzel tulajdonképpen eltároltuk az oldalt a Könyvjelzők között, mégpedig speciális gyorskeresésként. Innentől kezdve, ha bármilyen címet meg szeretnénk találni a térképen, elég annyit beírni a Firefox címsorába (gyorselérés: [Alt]+[D], hogy map, utána a címet, majd jöhet egy [Enter], és a hely máris megjelenik a képernyőn. A módszer más keresőknél is használható, csak másik kulcsszót kell választani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.