Hirdetés

Gyerekeknek szól a Disney Mix üzenetküldő



|

Android és iOS operációs rendszerre is tölthető a Disney azonnali üzenetküldője.

Hirdetés

Android és iOS operációs rendszert futtató okostelefonokra is elérhető már a Disney Mix névre keresztelt üzenetküldő alkalmazás, amely gyerekeknek szól. 

Hirdetés

A Disney igyekezett biztonságossá tenni a fiatalok számára az azonnali üzenetküldőt. 

Az appot használónak minimum 13 évesnek kell lennie, az üzeneteket pedig csak úgy lehet elküldeni, ha mindkét fél beleegyezett a baráti felkérésbe. 

A Disney azt ajánlja, hogy senki ne osszon meg az életéről részleteket olyan emberekkel, akiket még nem ismer. Éppen ezért nem szabad sem a telefonszámot, sem a címet vagy a valódi nevet elárulni másoknak. 

A nem megfelelő szavakat és a személyes információk egy részét az app szűrői automatikusan blokkolják. Ha valaki úgy érzi, hogy a téma sérti a közösségi elveket, akkor jelentheti a beszélgetést a Disney moderátorainak. Képet egyelőre nem lehet megosztani, de mivel nagy veszélyforrásról van szó, a funkciót ügyesen kell beépíteni. Matricák már most is vannak, illetve interaktív játékok. 

Természetesen a szülőknek ilyen app mellett is érdemes figyelmet fordítani a gyerekek üzenetküldési szokásaira. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.