Hirdetés

Hamarabb lett Cortana Macre, mint Siri



|

A Parallels 11 alaposan megviccelte az Apple-t: a Cortana Macen is tökéletes.

Hirdetés

A Parallels egy népszerű Windows-virtualizációs eszköz OS X-re, a legújabb verzió pedig alaposan megviccelte az Apple-t. A teljes Windows 10-támogatás mellett már a Cortana is működik Macen. 

Hirdetés

Ezzel a Windows virtuális asszisztense hamarabb lett elérhető Macen, mint az Apple saját Sirije. A Parallels egyébként már korábban is tudta maces asztali környezetben futtatni a windowsos alkalmazásokat, azonban ez az első funkció, amit átemeltek. 

A Cortana ugyanúgy működött a Macen is, mint egy Windows 10-es PC-n: nem volt gond a hangfelismeréssel és a sebességgel sem. Még a Mac helyadatait is tudja használni. 

A Parallels 11 egyébként 50 százalékkal gyorsabban indítja és állítja le a Windowst az elődjénél, utazási módban pedig 25 százalékot spórol az akkun. 

80 dollárért sokak szerint azonban még akkor is megéri, ha valaki csak hülyét akar csinálni a Cortanával az ismerőseiből. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.