Hirdetés

HDR képek készítése könnyen és ingyenesen



|

Vannak olyan szituációk, amikor nem tudunk megfelelő fényméréssel fotózni, és utómunkával vagyunk kénytelenek javítani a helyzeten. Ebben jó a Picturenaut.

Hirdetés

Kiégett égbolt, vagy sötét előtér? Egyik sem mutat szépen a fényképen, és nem tudunk megfelelő fénymérési eljárást alkalmazni arra, hogy kiküszöböljük a problémát. Napfelkelténél, naplementénél, ablak elé rendezett, belsőteres családi fotóknál ugyanez a helyzet, bár itt segíthet a derítővaku használata. Nincs más választásunk, utólag kell orvosolni a problémát. Például valamilyen HDR szoftverrel. Ilyen például a Picturenaut, mely méretét tekintve elhanyagolható, gyorsan dolgozik, és ingyenes.

Ez utóbbi jellemzője igencsak szerethetővé teszi, főleg azért, mert így is számos hasznos funkcióval rendelkezik. variálhatjuk a színeket, végezhetünk zajszint kompenzációt, variálhatjuk a fényerősséget, és bizonyos mértékben megbirkózik a szellemképes kompozíciókkal is. Egyébként néhány egyszerű kattintás után automatikusan elvégzi a szükséges műveleteket, és a folyamat végén megkapjuk a képet, mely kompromisszumoktól mentesen mutatja meg a látványt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.