Hirdetés

Hivatalos: új gazdára talált a Winamp



|

Szerencsére nem csak a nevet kívánja használni a Radionomy.

Hirdetés

Valósnak bizonyultak az ikonikus Winamp és Shoutcast megmeneküléséről szóló pletykák, ugyanis a belga Radionomy ma hivatalosan is bejelentette a kérdéses szoftverek AOL-től történő átvételét. Sajnos az üzlet pénzügyi részleteit nem hozta nyilvánosságra a vállalat, így nem tudni mennyi lehet a szoftverek és felhasználói bázisuk valutában kifejezett értéke.

Hirdetés


A közlemény alapján az internetes rádió indításához szükséges szolgáltatást nyújtó Radionomy körülbelül 6000 felhasználók által üzemeltetett állomással és havi 13 millió egyedi hallgatóval rendelkezik. A cég óriási potenciált lát a Winampban, a vállalat tulajdonosa szerint a felvásárlásnak köszönhetően rövidesen 5-10-szeresére nőhet a hallgatóik száma.


A Winamp fejlesztése elvileg a megszokott mederben folyik tovább, ám természetesen az új tulajdonos az asztali és mobilos kliensekbe egyaránt integrálni kívánja a szolgáltatását, noha ezen változtatás jelen esetben jó hírnek tűnik a felhasználók számára.


(Forrás: The Verge, PRNewsWire)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.