Hirdetés

Hogy néznél ki szemüvegben?



|

Egy egyszerű weboldal segítségével megtudhatod!

Hirdetés

Ha szemüveget kell beszereznünk, nem olyan nagy ördöngösség elmenni egy optikába, és felpróbálni a készlet nekünk tetsző tagjait, viszont aki szeretné ezt megspórolni, azoknak létrehoztak egy olyan honlapot, amelyre csak fel kell töltenünk a fotónkat és már meg is nézhetjük, hogy milyen fajta szemüvegkeret állna jól nekünk. Ha szemüvegesek vagyunk, prímán elszórakozhatunk órákig a szoftverrel, illetve már eleve fel vannak töltve hírességek fotói (Marilyn Monroe például). Szépen látszik az abbéli tendencia, miszerint lassanként egyáltalán nem kell kimozdulnunk a lakásból ahhoz, hogy megtaláljuk, mi áll jól nekünk, múlt hónapban például már bemutattunk egy olyan programot, amellyel különböző ruhákat dizájnolhatunk. A honlapot a link alatt lehet elérni.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.