Hirdetés

Hogyan alakítsuk a Windows 7-et XP-vé?



|

Az XP Skin Pack telepítésével nosztalgikus külsőt varázsolhatunk a Windows 7-nek.

Hirdetés

Azok számára, akik nagyon megszerették a Windows XP külsejét, hasznos kiegészítő lehet Windows 7 alá az XP Skin Pack. A témacsomag gyakorlatilag mindent lecserél, a telepítőképernyőt, a bejelentkezőképernyőt, a kurzorokat, az Asztalt, az Intézőt, a párbeszédablakokat.

 

A telepítés és újraindítás után a Windows 7 nosztalgikus, XP-s külsővel fogad minket. A telepítés előtt ajánlott egy visszaállítási pont létrehozása, illetve a meglévő komplex témacsomagok törlése. Ha meguntuk az XP-s kinézetet, a téma természetesen eltávolítható. A Windows 7-et és 7 SP1-et támogató XP Skin Pack 32 bites változata itt található, míg a 64 bites verzió ezen a linken érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.