Hirdetés

Hogyan állítsuk be előre a YouTube-videók minőségét Chrome alatt?



|

A YouTube Quality Selector kijelentkezés után is működik.

Hirdetés

A YouTube több minőséget is biztosít egy-egy videóhoz, ami 240p-től egészen 1080p-ig nőhet, feltéve, hogy a feltöltő megfelelően jó minőségű mozgóképet töltött fel. A YouTube Quality Selector egy olyan kiegészítő a Chrome böngésző alá, ami lehetővé teszi, hogy beállítsuk, milyen minőségben szeretnénk a videókat megnézni.

 

Az addon használatával kijelentkezett felhasználó esetén sem kell kézzel átállítanunk minden videót 1080p-re, ha például ezt a minőséget preferáljuk. Ne felejtsük el azonban, hogy HD-s minőségnél megfelelően erős PC-re és gyors internetkapcsolatra is szükségünk van. A YouTube Quality Selector az elsődleges mellett másodlagos preferált minőséget is képes megjegyezni, és itt érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.