Hirdetés

Hogyan állítsuk csak olvashatóra a flash meghajtókat?



|

A USB Flash Drives Control néhány hasznos funkcióval ruházza fel a gépünket.

Hirdetés

Az adatátvitelben nagyon gyakori tárhelyként szolgálnak az USB-s eszközök, hiszen könnyű őket hordozni, a kapacitásuk pedig folyamatosan nő. Amennyire megkönnyítik az életünket, annyira okozhatnak fejfájást is, ha esetleg kártevővel fertőződnek. Ilyen esetben akár több gépet is megfertőzhetünk a malware-ökkel.

Ezt elkerülendő jöhet jól a USB Flash Drives Control, amely képes néhány paramétert beállítani a meghajtókon. Engedélyezhetünk csak olvasható módot, illetve letilthatjuk a meghajtón található EXE fájlok futtatását is. Maga a program jelszóval védhető, hogy megelőzzük a kéretlen módosításokat az adott gépen. A USB Flash Drives Control itt érhető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.