Hirdetés

Hogyan állítsuk helyre a törölt fájljainkat és partícióinkat?



|

Az Eassos Recovery a Lomtárból eltávolított elemeket is visszahozza.

Hirdetés

Az Eassos Recovery egy azon szoftverek közül, amelyek a Lomtárból is törölt elemek visszahozására alkalmasak. Az alkalmazás egy varázsló segítségével képes helyreállítani az eltávolított fájlokat és partíciókat. A beépített varázsló végigvezeti a felhasználót a folyamaton minden mód esetében, így a művelet tulajdonképpen könnyűnek ígérkezik.

 

A megfelelő mód kiválasztása után a program végigvezet minket a szükséges lépéseken, majd megadhatjuk, hogy a keresés eredményei közül mit akarunk helyreállítani. Meg kell azonban jegyezni, hogy érdemes külső mappát vagy egy másik HDD-t használni a visszaállításra, ugyanis az adatok helyreállítása ugyanarra a helyre, ahonnan olvasva vannak, azok végleges elvesztéséhez vezethet. Az Eassos Recovery itt érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.