Hogyan azonosítsuk az ismeretlen zenéket Windows 8 alatt?



|

A jól ismert és közkedvelt Shazam Modern UI alatt is elérhető.

Rádióhallgatás közben előfordulhat, hogy lemaradunk egy-egy szám nevéről. Ilyenkor kereshetünk a dalszövegre a Google-lel, azonban sok esetben eleve kevés a dalszöveg a zenében, aztán pedig már csak a legközelebbi hallgatáskor ismerjük meg a számot. Jó alternatíva a zenéket azonosító eljárás is, amelyet többek között a közkedvelt Shazam is alkalmaz.

A híres szolgáltatás a mellettünk lejátszott zene előadóját és címét is kiírja, illetve további információkat is kínál, például a dalszöveget vagy YouTube-linkeket. A többi platformon régóta jelenlévő Shazam már Windows 8 és RT alatt is használható. A letöltéshez a Windows Store-ba írjuk be, hogy "shazam", majd telepítsük az appot.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.