Hirdetés

Hogyan böngésszük egyszerre a Twittert és a Facebookot?



|

A Feedient remek megoldás lehet a közösségi oldalak kedvelőinek.

Hirdetés

A különböző operációs rendszerek mindegyikén találunk olyan appokat, amelyek képesek a különböző közösségi oldalakat valamilyen formában összefűzni. Ezt teszi a Feedient is, amely ugyanakkor egy bárhonnan elérhető webes alkalmazás. A Feedient egyesíti a Twitter, a Facebook és az Instagram hírfolyamjait. 

Hirdetés

A szolgáltatás segítségével egy helyen nézhetjük meg az összes történést, illetve mi is tehetünk közzé bejegyzéseket, és válaszolhatunk is az egyes hozzászólásokra, tweetekre. A letisztult felület oszlopos elrendezést kapott, szolgáltatásonként külön bontva. A Feedient egyelőre bétaként érhető el, és idővel YouTube-támogatást is ígér. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.