Hirdetés

Hogyan böngésszünk könyvszerűen a Firefox-ban?



|

A Column Reader tetszőleges számú oszlopba rendezi át a weboldalak tartalmát.

Hirdetés

A Column Reader egy olyan érdekes kiegészítő a Mozilla Firefox böngészőjéhez, amely tetszőleges számú oszlopba rendezi át az egyes weboldalak tartalmát. A segítségével hatékonyabban böngészhetünk és olvashatunk, egy oldalt pedig akár hét oszlopra is darabolhatunk. A kapott oszlopokban függőleges vagy vízszintes görgetés is beállítható, és teljes képernyőben is megmaradnak a változtatások.

 

A kiegészítő a fényerőt és a kontrasztot is képes állítani az adott területen, a fotókra kattintva pedig egyből teljes méretben nyitja meg azokat. A különböző domainekhez különböző beállításokat rendelhetünk. Az addon az eszköztárhoz adja hozzá az ikonját, aminek a segítségével elindítható vagy bezárható az. A Column Reader itt érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.