Hirdetés

Hogyan töltsön be gyorsabban a gépünk?



|

Az Anvi Startup Booster a gépünk gyorsabb indításában segít.

Hirdetés

A Windows 8 igazán jó hatással volt a bootolási idő csökkentésére, illetve amennyiben beruházunk egy SSD-re, akkor szintén sokat javítható a betöltési ideje a rendszernek. Mi a helyzet akkor, ha nincs SSD-nk, és esetleg nem is Windows 8-at használunk? Nem muszáj RAM-ot vásárolni, ugyanis léteznek szoftveres orvosságok is a problémára. 

Az Anvi Startup Booster például a rendszerrel együtt induló programokat figyeli a Windowsba való bejelentkezéskor, és automatikusan képes letiltani azokat az alkalmazásokat, amelyek gondot okozhatnak. A segítségével mi magunk is módosíthatjuk az automatikusan induló programok és szolgáltatások listáját, hogy ne kelljen annyit várni minden elem betöltésére. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.