Hirdetés

Hogyan cseréljünk időbélyeget?



|

A Smart Timestamp segítségével egyszerűen módosíthatjuk ezeket a tulajdonságokat.

Hirdetés

Amikor egy fájlt vagy mappát elmentünk a gépünkön, akkor az a metaadatai között kap egy időbélyeget is. Ez arra vonatkozóan tartalmaz adatokat, hogy mikor készült az adott elem. Ezt az operációs rendszerünk automatikusan végzi el, és később a módosítás, valamint a hozzáférés dátumát is megjeleníti. 

Ahhoz, hogy ezeket a dátumokat megtudjuk, az adott fájl vagy mappa Tulajdonságai között kell szétnéznünk. Sajnos ezeket módosítani nem igazán tudjuk innen. Éppen ezért érdemes lehet megpróbálkozni a Smart Timestamp nevű alkalmazással, ez ugyanis arra szakosodott, hogy az említett időbélyegeket gyorsan és egyszerűen módosítsa. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.