Hirdetés

Hogyan cseréljünk ki szövegrészeket egyszerre több dokumentumban?



|

A Search And Replace egyetlen kattintással végzi el a feladatot.

Hirdetés

Amikor több dokumentumban is ki kell cserélnünk egy-egy szövegrészt vagy szót, akkor fáradtságos munkává válhat mindegyiket egyesével megnyitni, és fájlonként végrehajtani a műveletet. A Search And Replace nevű alkalmazás ezen a helyzeten hivatott könnyíteni: a segítségével egy megadott szöveget kereshetünk, majd egyetlen gombnyomással ki is cserélhetjük azt egy másikra, egyszerre több dokumentumban.

 

A telepítést nem igénylő, hordozható Search And Replace segítségével mondatok is könnyedén kicserélhetőek, a keresés pedig az almappákra is kibővíthető. A hasznos, időspóroló alkalmazást az alábbi oldalon keresztül érhetjük el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.