Hirdetés

Hogyan csoportosítsuk programjainkat a Windows 7 Tálcáján?



|

A Bins képes általunk készített csoportokat létrehozni a Windows 7 Tálcáján.

Hirdetés

A Bins nevű alkalmazás segítségével a Windows 7 Tálcáján létrehozhatunk tetszésünk szerinti csoportokat, így tetszetőssé és egyszerre praktikussá téve azt; elérve az összes kívánt alkalmazásunkat. A szoftver célja, hogy programjainkat könnyebben és gyorsabban indíthassuk el.

 

A csoportosításokkal és azzal, hogy az indításhoz csak a kívánt ikon fölé kell állni, a program plusz gyorsaságot nyújt azoknak, akik komoly munkát végeznek gépükön. A csoportok készítése meglehetősen egyszerű, csupán annyi a dolgunk, hogy az egyik ikont a másik tetejére húzzuk. Értelemszerűen így beállításokra sincs szükség. Letöltés itt.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.