Hirdetés

Hogyan daraboljunk fájlokat egyszerűen?



|

A Yodz Splitter And Joiner egyszerű köntösben szedi szét és rakja össze a nagy fájlokat.

Hirdetés

Az adatok megosztása során helytakarékossági okokból előfordulhat, hogy egy bizonyos használni kívánt fájlunk túl nagy, és több darabban tudjuk csak elküldeni például e-mail-mellékletként. Ilyenkor remek szolgálatot tehetnek azok a programok, amelyek a fájlok darabolására hivatottak. Ilyen a Yodz Splitter And Joiner is, amely szétszedésre és összerakásra egyaránt alkalmas.

 

Az egyszerű felülettel rendelkező programban csupán ki kell választanunk a feldarabolni kívánt fájlt, a célmappát, majd megadni, hogy hány darabra bontsa a túlméretes állományt (ehelyett fájlméretet is megadhatunk). A .Join fájlok készítésével gondoskodhatunk arról, hogy a program később a másik fülön elérhető funkciójával a darabokat össze is tudja rakni. A Yodz Splitter And Joiner itt érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.