Hirdetés

Hogyan egyesítsünk MP3 fájlokat?



|

A Meda MP3 Joiner kifejezetten a szóban forgó feladatra készült.

Hirdetés

Amennyiben hangfájlokat szeretnénk egyesíteni, számos lehetőség áll a rendelkezésünkre. Nem is muszáj a telepíthető programok körében gondolkodni, hiszen sok webes megoldás is használható erre a célra. Amennyiben MP3-mal szeretnénk dolgozni, akkor mégis érdemes a Meda MP3 Joiner nevű alkalmazást megfontolni. 

Meda MP3 Joiner egy nagyon egyszerű felhasználói felülettel rendelkező program, amely MP3-ak összerakására hivatott. A segítségével egyetlen nagy számot készíthetünk, elkerülve a lejátszási listák vagy szünetek használatát. Mielőtt elmentjük az eredményt, egyedi ID3-as címkéket is adhatunk a munkánkhoz. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.