Hirdetés

Hogyan elemezzük a hangulatunkat egy iPhone-nal?



|

A Moodies Emotions Analytics megállapítja a hangunk alapján, hogy mennyire jó a kedvünk.

Hirdetés

Az egymással való beszélgetések során tudjuk, hogy sokszor nem is a kimondott szavak számítanak, hanem az, milyen hangsúllyal mondjuk őket, és milyen testbeszédet mellékelünk ehhez. De vajon mit mondana rólunk az okostelefonunk

Hirdetés

Moodies Emotions Analytics nevű alkalmazás különlegessége, hogy mindössze abból igyekszik elemezni a kedélyállapotunkat, hogy hallja a hangunkat. Az iOS-alapú eszközökre telepíthető app számára elegendő, ha 20 másodpercet beszélünk, a program pedig megállapítja ennyiből, hogy mennyire jó vagy éppen rossz a kedvünk. A tényleges munkát egyébként nem maga az app végzi, hanem a fejlesztők felhő-alapon működő elemzőmotorja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.