Hirdetés

Hogyan értesüljünk a mappamódosításokról?



|

A Watch This e-mailt küld, ha valaki a privát mappáinkhoz nyúl.

Hirdetés

A mappák monitorozása fontos feladat annak érdekében, hogy tudjuk, mikor mi történik a gépünkön. Naponta több száz műveletet hajtunk végre, és lehetetlen minden egyes változtatást észben tartani. Ha például nem emlékszünk, töröltünk-e vagy csak áthelyeztünk valamit máshová, remek lehet egy naplóra támaszkodni. Amikor azonban magára hagyjuk a PC-nket, akkor más szempontok is szóba jönnek.

A Watch This képes arra, hogy a kiválasztott mappáinkat figyelje, és bizonyos időközönként e-mailben küldjön értesítést arról, hogy ezekkel kapcsolatban milyen változtatások történtek. A program akkor is jól jöhet, ha egy megosztott gépen dolgozunk valamilyen dokumentumon: ebben az esetben ha valami újjal egészítjük azt ki, nem kell egyesével mindenkinek üzennünk, az alkalmazás megteszi ezt helyettünk a beállított címekre. A Watch This itt érhető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.