Hirdetés

Hogyan értesüljünk a programjaink frissíthetőségéről?



|

A Soft4Boost Update Checker értesít minket, ha valamelyik alkalmazásunkból újabb verzió érhető el.

Hirdetés

A Soft4Boost Update Checker egy, a Tálcán megbújó alkalmazás, amely a telepített programjainkat figyeli - pontosabban azt, hogy azokból elérhető-e újabb verzió. Amikor egy frissítés rendelkezésre áll, értesít minket.

 

Az egyszerű szoftver megjeleníti az elavult programjaink ikonjait és neveit, azonban sajnos ezzel kimerült a Soft4Boost Update Checker tudása. Az ikonra kattintás nem csinál semmit, nem frissíti a választott alkalmazást. Mindezt nekünk kell megtennünk, kézzel. Ennek ellenére átfogó értesítést kapunk annak érdekében, hogy a rendszerünk naprakész legyen. Az alkalmazás innen tölthető le.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.