Hirdetés

Hogyan férjünk hozzá a Windows 7 összes beállításához egyetlen helyről?



|

A Windows 7 in a Box egy kiváló, ingyenes program a különböző beállítások gyors elvégzéséhez.

Hirdetés

A Windows 7 GodMode mellett más eszközzel is lehetőségünk van arra, hogy az operációs rendszer beállításait egyetlen helyről érjük el. Az egyik ilyen alternatíva az ingyenes Windows 7 in a Box nevű program, amely közel minden Windows-szolgáltatást- és beállítást hozzáférhetővé tesz ugyanarról a felületről.

 

A program hordozható, így akár pendrive-on is magunkkal vihetjük. A különböző beállítások és funkciók csoportosítva jelennek meg a kezelőfelületen, így a könnyű navigáció biztosított. Megnyitás után csak ki kell keresnünk a kívánt beállítási lehetőségeket, mindezt pedig megtehetjük ugyanarról a felületről. Az alkalmazás itt érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.