Hirdetés

Hogyan figyeljük erőforrásainkat a Windows 7 Tálcáján?



|

Két ingyenes alkalmazás is a segítségünkre lehet, kihasználva a Superbar képességeit.

Hirdetés

A Windows 7 úgynevezett Superbarja képes arra, hogy mutassa egyes folyamatok előrehaladtát. Ezt a funkciót kihasználva a Tálcára is helyezhetünk erőforrás-figyelő eszközöket, amelyekből most kettőt mutatunk be. Mindkettő ingyenes és hordozható, tehát telepítést nem igényel - a Tálcán gyorsan és könnyedén mutatja a különböző erőforrások terheltségi szintjét.

 

A Taskbar Meters nevű szoftver három futtatható fájlt kínál, amelyek processzor-, memória- és merevlemez-figyelőt helyeznek a Tálcára. Az ugrólistákat használva az Eszközkezelő is elindítható. Letöltés itt lehetséges.

 

Az úgynevezett SuperbarMonitor már öt futtatható állománnyal érkezik: figyelhető a processzor, a memória és a merevlemezek terheltsége, emellett az akkumulátor és a hangerő is. Természetesen itt is lehetőség van apróbb beállításokra, így a frissítés idejének megadására is. Ez az alkalmazás innen tölthető le.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.