Hirdetés

Hogyan futtassuk a Windows 8 appjait az Asztalon?



|

A StarDock ezt a kérdést is megválaszolná a ModernMixszel.

Hirdetés

A Windows 8 esetében általában egy felhasználó tetszését vagy elnyeri a Modern UI, vagy nem. A Microsoft mindenesetre szeretne a csempés megoldások irányába elmozdulni, és elfelejteni az asztali környezetet. Sajnos a kettőt kombinálni nem igazán lehet, a redmondiak gyakorlatilag különválasztották a két felületet. 

Ha valami mégis úgy dönt, hogy megpróbálná a házasítást, akkor érdemes lehet egy pillantást vetnie a StarDock ModernMix alkalmazására. A program arra hivatott, hogy az Asztalon, ablakban futtassa a Modern UI appjait, amelyek erre maguktól nem képesek. A ModernMix azt is megjegyzi, legutóbb hogyan futtattunk egy appot. Az alkalmazás próbaváltozata 30 napig használható ingyenesen. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.